Druska kūno priežiūrai su jūros dumbliais

7.70

10 in stock

SKU: 32618 Categories: , Tag:

Druskų kristalai švelniai pašalina negyvas odos ląsteles, stimuliuoja regeneracijos procesą, tonizuoja bei drėkina. Priemonė suaktyvina kraujotaką, šalina toksinus (puikiai tinka pirtyje), gerina odos tonusą ir elastingumą, padeda atsikratyti celiulito

Negyvosios jūros druska nepriekaištingai valo odą, intensyviai drėkina, minkština, lygina. Druskospoveikį sustiprina jūros dumbliai, kurie palaiko odos hidrobalansą, padidina stangrumą ir užtikrina antioksidantinę apsaugą. Šių dumblių sudėtyje esančios medžiagos – fukoidanas ir algino rūgštis – užtikrina ilgalaikį odos aprūpinimą makro ir mikroelementais, vitaminais ir mineralais.

Druska su jūros dumbliais yra tirštos kreminės konsistencijos, ja malonu įtrinti drėgną odą, ji lengvai putoja, todėl papildomai nereikia kito kūno prausiklio ar gelio.

Negyvosios jūros druska giliai išvalo odą, suteikia jai būtiniausių mikroelementų: magnio (teigiamai veikia epidermio lastelių plitimą ir dalijimąsi), kalio, kalcio, natrio, cinko, geležies ir silicio junginių, boro, jodo druskų ir kt. Druska stimuliuoja ir regeneruoja odą, aktyvina medžiagų apykaitą, tonizuoja. Oda tampa aksominė ir elastinga.

Jūros dumbliai – viena seniausių ir turtingiausių biologinių rūšių žemėje, kuri per savo ilgą gyvavimo laikotarpį išmoko sukaupti milžinišką kiekį biologiškai aktyvių medžiagų. Unikali dumblių mineralinė sudėtis beveik identiška biocheminei žmogaus kraujo plazmos sudėčiai. Kosmetika pagaminta naudojant jūros dumblių ekstraktą turi aukštą biologinio suderinamumo laipsnį su žmogaus odos ląstelėmis, todėl ji ypač saugi odai ir suteikia daugybę aktyvių medžiagų (vitaminų A, B1, B2, B3, B6, B12, D, C, E), mineralų, mikro ir makro elementų (cinko, magnio, geležies), natūralių drėkiklių, antioksidantų.

Naudojimas:

Užtepkite nedidelį kiekį kūno druskos ir švelniais sukamaisiais judesiais paskirstykite ant drėgnos odos. Rankomis arba japoniška plaušine-rankšluosčiu pamasažuokite. Druską galite nuplauti iškart po prausimosi, jei naudojate druską kaip prausimosi gelį, ar palikti keletą minučių ant kūno, jei jį šveičiate pilingu, tam, kad oda prisisotintų naudingais mikroelementais. Naudokite 2-3 kartus per savaitę.

Kiekis: 150 g.

Kodas: 32618

Additional information

Weight 0.15 kg